ekho architect atelier budapest

ekho építész műterem

GENERÁLTERVEZÉS, SZAKTANÁCSADÁS

Az EKHO Építész Műterem Kft. húsz éve működik eredményesen. Telepítési és beruházási koncepciókkal, szaktanácsadással, nyaralók, családi házak, társasházak, villák és számtalan különböző középület, ipari épület generáltervezésével foglalkoztunk, illetve vettünk részt eredményes tervpályázatokon, valamint kiemelt beruházásokban. Többet közbeszerzésen nyertünk el, számos EU pályázati, vagy kormányzati forrásból épült, a partnerekkel való konstruktív együttműködés, valamint az átfogó és céltudatos munka eredménye képen sikerrel.

Generáltervezőként munkától függő tervezői kört irányítunk, a szerződések megkötésétől a koncepció kidolgozásán, a tervezésen és a tervezői művezetésen keresztül adott esetben a publikálásig végigkísérve a folyamatot, a megrendelői oldallal (minisztériumokkal, vállalkozásokkal, önkormányzatokkal, magánépíttetőkkel, beruházókkal) való partneri viszony kialakításával együtt.

Munkánk a megrendelői igények felmérésétől, az önkormányzati és szakhatósági egyeztetéseken át, a komplett engedélyezési és kivitelezési tervek elkészítéséig, tanácsadástól a teljes körű tervezési és műszaki-gazdasági szolgáltatásokig terjed.